ViaCrea_header_zomerweek_TheArtistsWay

De effecten van creatieve communicatie zelf ervaren?

Kies voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling

Creatief bezig zijn heeft niet alleen effect op kinderen. Ook volwassenen vertellen in hun tekeningen en schilderijen wat ze nog niet bewust weten.
In een ontspannen Franse sfeer midden in de natuur op het landgoed L’Huy Preau  houden Olga Bos en ik daarom de Creatieve zomerweek The Artist’s Way voor ouders en professionals.

Creatieve zomerweek The Artist's Way

Of je een ervaren kunstschilder bent of een beginner, je creëert niet voor het resultaat maar om jezelf te ontdekken. (En toch sta je versteld van de werken die je maakt!) Zit jij niet lekker in je vel, ervaar je blokkades of verlang je naar meer creativiteit en inspiratie?
Je belemmeringen, je wensen …  Na de Creatieve zomerweek The Artist’s Way zijn ze zó duidelijk, weet je precies wat je wilt doen en wat je eerste stap is om dit te bereiken.

Preau
Preau2

The Artist's Way

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron is leidraad tijdens de creatieve week. Cameron schreef dit boek om blokkades bij kunstenaars op te lossen. Maar Olga en ik zagen bij onszelf en bij deelnemers dat haar methode iedereen meer inzicht in zichzelf geeft.

Tijdens de zomerweek inspireren elke dag twee thema’s uit het boek je. Bij elk thema leggen we de theorie uit en delen we bijzondere boeken, teksten en afbeeldingen. Je gaat lekker buiten schilderen en tekenen, krijgt enkele lichaamsoefeningen en je hebt niets aan je hoofd.

Het is verrassend hoe elk groeithema terugkomt in de opdrachten en creativiteit ongemerkt voor jouw ontwikkeling zorgt. In je tekeningen en schilderwerken zie je wat je nog niet onder woorden kon brengen.
De ‘kunstenaarsafspraak’ zorgt hierna voor jouw structurele verandering.

Locatie

Aan de rand van de Morvan in de streek Bourgondië ligt, ver van de doorgaande wegen tussen de oeroude bossen en weilanden, landgoed L’Huis Préau. Het is een speciale plek waar verschillende inspirerende workshops plaatsvinden.
De omgeving ademt schoonheid en de uitbundige tuinen prikkelen je fantasie. Er zijn verschillende accommodaties met elk haar eigen sfeer. Luxe heeft hier plaats gemaakt voor de schoonheid van de natuur, oog voor detail en niet te vergeten de heerlijke vegetarische maaltijden.

Wil jij ook je kracht en energie weer terugvinden én genieten van een creatieve vakantie? Ga dan met ons voor ‘The Artist’s Way‘ en doe wat je echt wilt en word wie je werkelijk bent.

Informatie

Datum: zaterdag 18 t/m 25 juli 2020
Prijs: € 335,00 inclusief materialen, exclusief verblijf
Locatie: www. preau.nl
Meenemen: het boek The Artist’s way - Julia Cameron (Bol.com)

Preau3